Nabeschouwing Lens - Strasbourg (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lens het woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Strasbourg (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 0-1 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Danso in de 50e minuut, waardoor Lens met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het L. Ajorque die Strasbourg op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Strasbourg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Lens - Strasbourg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Lens Gele kaart voor C. O. Doucoure Lens
50' Rode kaart Lens Rode kaart voor K. Danso Lens
54' Wissel Lens Wissel C. Wooh voor W. Said Lens
56' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Djiku Strasbourg
63' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor H. Diallo Strasbourg
67' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque met assist van A. Caci Strasbourg 0-1
75' Wissel Lens Wissel A. Kalimuendo voor I. Ganago Lens
75' Wissel Lens Wissel F. Sotoca voor Y. Cahuzac Lens
75' Wissel Strasbourg Wissel A. Thomasson voor H. Diallo Strasbourg
77' Gele kaart Lens Gele kaart voor A. Kalimuendo Lens
81' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Le Marchand Strasbourg
82' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor J. Aholou Strasbourg
87' Wissel Lens Wissel D. Machado voor J. Clauss Lens
87' Wissel Lens Wissel D. Costa voor C. O. Doucoure Lens
93' Wissel Strasbourg Wissel L. Perrin voor S. Prcic Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Strasbourg
Opstellingen Lens - Strasbourg
De opstellingen van Lens en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.