Nabeschouwing Lens - Troyes (1-0) || Ligue 1 2022/2023

Vrijdag 9 september 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Lens het vrijdag 9 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Troyes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Troyes is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door K. Danso, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lens.

LIVE Lens - Troyes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Lens Wissel P. Frankowski voor J. Gradit Lens
39' Doelpunt Lens Doelpunt K. Danso met assist van P. Frankowski Lens 1-0
40' Gele kaart Lens Gele kaart voor L. Poreba Lens
46' Wissel Troyes Wissel W. Odobert voor I. Ugbo Troyes
46' Wissel Lens Wissel S. Fofana voor L. Poreba Lens
66' Wissel Troyes Wissel A. Conte voor Rony Lopes Troyes
66' Wissel Troyes Wissel P. N. Yade voor E. Palmer-Brown Troyes
72' Wissel Lens Wissel A. Claude-Maurice voor D. Costa Lens
72' Wissel Lens Wissel A. Buksa voor L. Openda Lens
77' Gele kaart Lens Gele kaart voor J. Cabot Lens
77' Gele kaart Troyes Gele kaart voor F. Tardieu Troyes
82' Wissel Troyes Wissel R. Ripart voor T. Balde Troyes
82' Wissel Troyes Wissel L. Agoume voor F. Tardieu Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Troyes
Opstellingen Lens - Troyes
De opstellingen van Lens en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Troyes zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Franck Haise
Voorbeschouwing Lens - Troyes

Lens en Troyes treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Troyes in de Ligue 1 vond plaats op 14 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Lens favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Troyes slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lens 4
Winst Troyes 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 3e positie staat, terwijl we Troyes terugvinden op de 11e plaats.