Nabeschouwing Lille - Angers SCO (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lille het zaterdag 6 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Angers SCO (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lille en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door T. Djalo, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Angers SCO het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk A. Ounahi die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 96e minuut moest LOSC Lille verder met een man minder nadat A. Onana een rode kaart had gekregen. Het lukte Lille in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lille - Angers SCO 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Bamba LOSC Lille
26' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Doumbia Angers SCO
27' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt T. Djalo met assist van R. Sanches LOSC Lille 1-0
63' Wissel Angers SCO Wissel M. Cho voor S. Bahoken Angers SCO
65' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Yazici voor J. David LOSC Lille
69' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Andre LOSC Lille
75' Wissel LOSC Lille Wissel T. Weah voor J. Ikone LOSC Lille
75' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor R. Sanches LOSC Lille
75' Wissel LOSC Lille Wissel G. Gudmundsson voor J. Bamba LOSC Lille
80' Wissel Angers SCO Wissel B. Brahimi voor S. Doumbia Angers SCO
83' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Ounahi met assist van B. Brahimi Angers SCO 1-1
91' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor D. Petkovic Angers SCO
91' Wissel Angers SCO Wissel M. Pereira Lage voor A. Fulgini Angers SCO
96' Rode kaart LOSC Lille Rode kaart voor A. Onana LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Angers SCO
Opstellingen Lille - Angers SCO
De opstellingen van Lille en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Lille - Angers SCO

Lille en Angers SCO treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 23 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Angers SCO favoriet. 6 keer wist de ploeg van Lille te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Lille. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lille 4
Winst Angers SCO 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 12e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 8e plaats.