Nabeschouwing Lille - Brest (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lille het zaterdag 23 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Brest (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lille en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. David, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Brest kwam na 32 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Faivre, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Lille - Brest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. David met assist van J. Fonte LOSC Lille 1-0
31' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Mandava LOSC Lille
32' Doelpunt Brest Doelpunt R. Faivre Brest 1-1
63' Wissel LOSC Lille Wissel J. Bamba voor A. Gomes LOSC Lille
63' Wissel LOSC Lille Wissel R. Sanches voor Xeka LOSC Lille
70' Gele kaart Brest Gele kaart voor C. Herelle Brest
71' Wissel Brest Wissel L. Brassier voor C. Herelle Brest
71' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor J. Le Douaron Brest
71' Wissel Brest Wissel L. Agoume voor H. Magnetti Brest
77' Wissel LOSC Lille Wissel G. Gudmundsson voor R. Mandava LOSC Lille
77' Wissel LOSC Lille Wissel J. Ikone voor B. Yilmaz LOSC Lille
85' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor B. Andre LOSC Lille
91' Gele kaart Brest Gele kaart voor M. Bizot Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Brest
Opstellingen Lille - Brest
De opstellingen van Lille en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Brest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Lille - Brest

Lille en Brest treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Brest slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 6
Winst Brest 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 11e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 19e plaats.