LIVE Lille - PSG (0-0) || Ligue 1

Zondag 21 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het zondag 21 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Lille - PSG 0-0

Vanaf zondag 21 augustus 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lille - PSG volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 32 minuten en 43 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lille - PSG
Opstellingen Lille - PSG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lille - PSG

Lille en PSG treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Lille en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 18 keer wist de ploeg van Lille te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Lille. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lille 5
Winst PSG 18
Gelijkspel 11
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Lille - PSG Opstelling Lille Opstelling PSG Live Lille - PSG Live Lille - PSG kijken Lille - PSG kijken Live Lille - PSG stream Lille - PSG Fox Sports Nabeschouwing Lille - PSG Uitslag Lille - PSG Statistieken Lille - PSG Ligue 1 2022/2023 Lille - PSG wedden Lille - PSG gokken Lille - PSG Unibet