Nabeschouwing Lille - Saint-Étienne (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lille het vrijdag 11 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Saint-Étienne (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lille en Saint-Étienne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lille en Saint-Étienne gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Saint-Étienne kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Florent Batta niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lille - Saint-Étienne 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor R. Sanches LOSC Lille
60' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Khazri voor A. Nordin Saint-Étienne
61' Wissel LOSC Lille Wissel E. Zhegrova voor H. Ben Arfa LOSC Lille
61' Wissel LOSC Lille Wissel B. Yilmaz voor J. David LOSC Lille
65' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor S. Botman LOSC Lille
71' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Sako voor R. Boudebouz Saint-Étienne
78' Wissel LOSC Lille Wissel T. Weah voor G. Gudmundsson LOSC Lille
81' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor H. Moukoudi Saint-Étienne
86' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor D. Bouanga Saint-Étienne
86' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Moueffek voor L. Douath Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Saint-Étienne
Opstellingen Lille - Saint-Étienne
De opstellingen van Lille en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Pascal Dupraz
Voorbeschouwing Lille - Saint-Étienne

Lille en Saint-Étienne treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 16
Winst Saint-Étienne 6
Gelijkspel 11
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 7e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 17e plaats.