Nabeschouwing Lille - Strasbourg (1-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 24 april 2022 - 17:05 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lille het zondag 24 april 2022 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Strasbourg (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door Z. Celik, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérémie Pignard, waardoor Lille de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lille - Strasbourg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor G. Gudmundsson LOSC Lille
40' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Perrin Strasbourg
60' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor S. Botman LOSC Lille
64' Wissel LOSC Lille Wissel A. Gomes voor E. Zhegrova LOSC Lille
70' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor S. Prcic Strasbourg
70' Wissel Strasbourg Wissel H. Diallo voor K. Gameiro Strasbourg
70' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor F. Guilbert Strasbourg
71' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Djiku Strasbourg
73' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor B. Andre LOSC Lille
83' Wissel Strasbourg Wissel M. Le Marchand voor A. Djiku Strasbourg
87' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Z. Celik LOSC Lille 1-0
89' Wissel Strasbourg Wissel M. S. Dion voor L. Perrin Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Strasbourg
Opstellingen Lille - Strasbourg
De opstellingen van Lille en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Strasbourg

Lille en Strasbourg treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 7
Winst Strasbourg 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 10e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 6e plaats.