Nabeschouwing Lorient - Strasbourg (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lorient het zondag 20 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Strasbourg (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lorient en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lorient en Strasbourg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Strasbourg kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Benoît Millot niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lorient - Strasbourg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Strasbourg Wissel J. Aholou voor S. Prcic Strasbourg
22' Gele kaart Lorient Gele kaart voor B. Innocent Lorient
29' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Bellegarde Strasbourg
64' Wissel Lorient Wissel E. Le Fee voor T. Moffi Lorient
64' Wissel Lorient Wissel D. Ouattara voor A. Lauriente Lorient
65' Wissel Strasbourg Wissel M. S. Dion voor J. Bellegarde Strasbourg
65' Wissel Strasbourg Wissel H. Diallo voor L. Ajorque Strasbourg
76' Gele kaart Lorient Gele kaart voor D. Ouattara Lorient
89' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Perrin Strasbourg
90' Wissel Strasbourg Wissel A. Caci voor K. Gameiro Strasbourg
91' Wissel Lorient Wissel S. Soumano voor I. Kone Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Strasbourg
Opstellingen Lorient - Strasbourg
De opstellingen van Lorient en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Christophe Pélissier
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Lorient - Strasbourg

Lorient en Strasbourg treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Lorient favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lorient 2
Winst Strasbourg 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 17e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 5e plaats.