Nabeschouwing Monaco - Clermont (4-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Monaco het zondag 16 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Clermont (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 4-0 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door S. Diop, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Monaco vervolgens op 3-0. Het was W. Ben Yedder die vanaf 11 meter wist te scoren in de 62e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Monaco in de 83e minuut, nadat C. Henrique de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Monaco.

LIVE Monaco - Clermont 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Monaco Doelpunt S. Diop met assist van Jean Lucas Monaco 1-0
46' Wissel Monaco Wissel W. Ben Yedder voor I. Jakobs Monaco
55' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van C. Henrique Monaco 2-0
56' Gele kaart Clermont Gele kaart voor S. Abdul Samed Clermont
62' Penalty Monaco Penalty W. Ben Yedder Monaco 3-0
63' Wissel Clermont Wissel A. Mendy voor J. Dossou Clermont
67' Wissel Monaco Wissel Y. Fofana voor Jean Lucas Monaco
67' Wissel Monaco Wissel Vanderson voor G. Martins Monaco
74' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor P. Hamel Clermont
74' Wissel Clermont Wissel Y. Diaby voor J. Berthomier Clermont
75' Wissel Clermont Wissel J. Albert voor F. Ogier Clermont
81' Wissel Monaco Wissel M. Akliouche voor K. Volland Monaco
82' Wissel Monaco Wissel C. Matsima voor A. Disasi Monaco
83' Doelpunt Monaco Doelpunt C. Henrique met assist van W. Ben Yedder Monaco 4-0
86' Wissel Clermont Wissel O. Busquets voor E. Rashani Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Clermont
Opstellingen Monaco - Clermont
De opstellingen van Monaco en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 3-2-4-1 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Monaco - Clermont

Monaco en Clermont treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Clermont in de Ligue 1 vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Clermont slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 1
Winst Clermont 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 7e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 15e plaats.