Nabeschouwing Monaco - Montpellier (3-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Monaco het zondag 24 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Montpellier (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 3-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Volland, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Monaco, waarmee G. Martins zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

T. Savanier zette Montpellier even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter François Letexier toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Monaco.

LIVE Monaco - Montpellier 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Volland met assist van C. Henrique Monaco 1-0
17' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van K. Volland Monaco 2-0
24' Gele kaart Monaco Gele kaart voor G. Maripan Monaco
43' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor N. Cozza Montpellier
46' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor N. Cozza Montpellier
46' Wissel Montpellier Wissel M. Ristic voor L. Leroy Montpellier
46' Wissel Monaco Wissel A. Disasi voor G. Maripan Monaco
52' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Ristic Montpellier
62' Doelpunt Monaco Doelpunt G. Martins Monaco 3-0
62' Wissel Montpellier Wissel A. Souquet voor J. Sambia Montpellier
65' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor S. Mavididi Montpellier
65' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor V. Germain Montpellier
66' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor B. Makouana Montpellier
67' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor C. Henrique Monaco
67' Wissel Monaco Wissel Jean Lucas voor S. Diop Monaco
75' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor W. Ben Yedder Monaco
75' Wissel Monaco Wissel Y. Fofana voor G. Martins Monaco
81' Penalty Montpellier Penalty T. Savanier Montpellier 3-1
87' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor T. Savanier Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Montpellier
Opstellingen Monaco - Montpellier
De opstellingen van Monaco en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Monaco - Montpellier

Monaco en Montpellier treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 15 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 10
Winst Montpellier 2
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 12e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 13e plaats.