Nabeschouwing Montpellier - Bordeaux (3-3) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Montpellier het woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Bordeaux (3-3)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Montpellier en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door V. Germain, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. Bordeaux kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Hwang Ui-Jo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette J. Onana zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bordeaux de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Germain de 2-2 maakte voor Montpellier. Montpellier leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van F. Mollet: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Bordeaux. In de 85e minuut was het S. Kalu die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mikael Lesage en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Montpellier - Bordeaux 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Montpellier Doelpunt V. Germain met assist van S. Mavididi Montpellier 1-0
18' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Hwang Ui-Jo met assist van Y. Adli Bordeaux 1-1
29' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Onana Bordeaux 1-2
46' Wissel Bordeaux Wissel Fransergio voor J. Onana Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel S. Kalu voor J. Dilrosun Bordeaux
50' Doelpunt Montpellier Doelpunt V. Germain met assist van T. Savanier Montpellier 2-2
69' Wissel Montpellier Wissel J. Chotard voor L. Leroy Montpellier
69' Wissel Montpellier Wissel J. Sambia voor A. Souquet Montpellier
70' Wissel Bordeaux Wissel R. Oudin voor Y. Adli Bordeaux
71' Doelpunt Montpellier Doelpunt F. Mollet Montpellier 3-2
77' Wissel Bordeaux Wissel S. Mara voor T. Pembele Bordeaux
82' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor J. Ferri Montpellier
82' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor V. Germain Montpellier
85' Doelpunt Bordeaux Doelpunt S. Kalu Bordeaux 3-3
90' Wissel Bordeaux Wissel M. Zerkane voor Hwang Ui-Jo Bordeaux
90' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Gregersen Bordeaux
91' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor S. Mavididi Montpellier
92' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Mara Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Bordeaux
Opstellingen Montpellier - Bordeaux
De opstellingen van Montpellier en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Montpellier - Bordeaux

Montpellier en Bordeaux treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Montpellier als Bordeaux wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Montpellier 9
Winst Bordeaux 9
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 8e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 17e plaats.