Nabeschouwing Montpellier - Lorient (3-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Montpellier het zondag 22 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Lorient (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Bastien Dechepy geëindigd in een 3-1 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Bertaud zette Lorient op een 0-1 voorsprong in de 21e minuut van de wedstrijd. Montpellier kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Savanier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette S. Mavididi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Montpellier de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Montpellier vergroot nadat A. Delort de 3-1 wist te scoren. In de 86e minuut moest Lorient verder met een man minder, nadat H. Mendes een tweede gele kaart kreeg. Na 91 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat J. Hergault zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Montpellier.

LIVE Montpellier - Lorient 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Eigen doelpunt Lorient Eigen doelpunt D. Bertaud Lorient 0-1
49' Gele kaart Lorient Gele kaart voor F. Lemoine Lorient
50' Doelpunt Montpellier Doelpunt T. Savanier Montpellier 1-1
58' Doelpunt Montpellier Doelpunt S. Mavididi met assist van A. Delort Montpellier 2-1
62' Wissel Lorient Wissel T. Monconduit voor T. Moffi Lorient
62' Wissel Lorient Wissel Q. Boisgard voor E. Le Fee Lorient
62' Wissel Lorient Wissel A. Grbic voor F. Lemoine Lorient
67' Gele kaart Lorient Gele kaart voor T. Monconduit Lorient
72' Wissel Montpellier Wissel M. Ristic voor N. Cozza Montpellier
72' Wissel Montpellier Wissel A. Souquet voor J. Sambia Montpellier
78' Wissel Lorient Wissel P. Hamel voor T. Fontaine Lorient
78' Wissel Lorient Wissel J. Hergault voor Igor Silva Lorient
79' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor S. Mavididi Montpellier
83' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort met assist van T. Savanier Montpellier 3-1
84' Gele kaart Lorient Gele kaart voor H. Mendes Lorient
86' Tweede gele kaart Lorient Tweede gele kaart voor H. Mendes Lorient
87' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Hergault Lorient
90' Wissel Montpellier Wissel F. Mollet voor A. Delort Montpellier
91' Tweede gele kaart Lorient Tweede gele kaart voor J. Hergault Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Lorient
Opstellingen Montpellier - Lorient
De opstellingen van Montpellier en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lorient zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.