Nabeschouwing Montpellier - Rennes (2-4) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 25 februari 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Montpellier het vrijdag 25 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Rennes (2-4)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 2-4 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Terrier, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Bourigeaud op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 19e minuut wist Montpellier de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Oyongo.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Wahi de 2-2 maakte voor Montpellier. In de 52e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Rennes speler G. Laborde. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Rennes speler L. Majer, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Amaury Delerue en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Rennes.

LIVE Montpellier - Rennes 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Terrier met assist van H. Traore Rennes 0-1
15' Doelpunt Rennes Doelpunt B. Bourigeaud met assist van H. Traore Rennes 0-2
19' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Oyongo Montpellier 1-2
26' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor T. Savanier Montpellier
28' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
41' Doelpunt Montpellier Doelpunt E. Wahi met assist van J. Chotard Montpellier 2-2
52' Penalty Rennes Penalty G. Laborde Rennes 2-3
70' Gele kaart Rennes Gele kaart voor W. Omari Rennes
74' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor V. Germain Montpellier
74' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor G. Laborde Rennes
79' Wissel Montpellier Wissel J. Sambia voor V. Germain Montpellier
79' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor A. Souquet Montpellier
80' Wissel Rennes Wissel A. Truffert voor M. Terrier Rennes
84' Doelpunt Rennes Doelpunt L. Majer met assist van B. Bourigeaud Rennes 2-4
85' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Oyongo Montpellier
87' Wissel Montpellier Wissel S. Delaye voor F. Mollet Montpellier
88' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor J. Chotard Montpellier
90' Wissel Rennes Wissel J. Doku voor L. Majer Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Rennes
Opstellingen Montpellier - Rennes
De opstellingen van Montpellier en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.