Voorbeschouwing Nantes - Lille (0-0) || Ligue 1

Vrijdag 12 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nantes het vrijdag 12 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Nantes - Lille 0-0

Vanaf vrijdag 12 augustus 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Nantes - Lille volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 21 uur, 53 minuten en 47 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Lille
Opstellingen Nantes - Lille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nantes - Lille

Nantes en Lille treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastien Dechepy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 15 keer wist de ploeg van Nantes te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nantes. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nantes 1
Winst Lille 15
Gelijkspel 8
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 12e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Nantes - Lille Opstelling Nantes Opstelling Lille Live Nantes - Lille Live Nantes - Lille kijken Nantes - Lille kijken Live Nantes - Lille stream Nantes - Lille Fox Sports Nabeschouwing Nantes - Lille Uitslag Nantes - Lille Statistieken Nantes - Lille Ligue 1 2022/2023 Nantes - Lille wedden Nantes - Lille gokken Nantes - Lille Unibet