Nabeschouwing Nantes - Lille (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Nantes het zaterdag 19 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Lille (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Lille is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Onana, waarmee LOSC Lille met 0-1 de leiding nam. In de 64e minuut moest T. Weah van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Pierre Gaillouste een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest LOSC Lille verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Lille.

LIVE Nantes - Lille 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Xeka LOSC Lille
41' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt A. Onana LOSC Lille 0-1
42' Wissel Nantes Wissel Fabio voor Q. Merlin Nantes
53' Gele kaart Nantes Gele kaart voor S. Moutoussamy Nantes
62' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor O. Bukari Nantes
63' Wissel Nantes Wissel W. Geubbels voor S. Moutoussamy Nantes
64' Rode kaart LOSC Lille Rode kaart voor T. Weah LOSC Lille
64' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Andre LOSC Lille
74' Wissel LOSC Lille Wissel D. Bradaric voor A. Gomes LOSC Lille
74' Wissel LOSC Lille Wissel B. Yilmaz voor J. David LOSC Lille
79' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Bamba LOSC Lille
81' Gele kaart Nantes Gele kaart voor L. Blas Nantes
86' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Fabio Nantes
86' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor D. Bradaric LOSC Lille
87' Wissel Nantes Wissel W. Cyprien voor M. Simon Nantes
87' Wissel Nantes Wissel J. Augustin voor D. Appiah Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Lille
Opstellingen Nantes - Lille
De opstellingen van Nantes en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Nantes - Lille

Nantes en Lille treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 14 keer wist de ploeg van Nantes te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nantes. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nantes 1
Winst Lille 14
Gelijkspel 8
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 8e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 7e plaats.