Nabeschouwing Nice - Nantes (2-1) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 14 januari 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Nice het vrijdag 14 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Nantes (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. K. Dolberg maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Nice vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Nantes kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Girotto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette K. Thuram zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Nice de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Nice dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nice - Nantes 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Sylla Nantes
21' Penalty Nice Penalty K. Dolberg Nice 1-0
44' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
45' Doelpunt Nantes Doelpunt A. Girotto Nantes 1-1
56' Doelpunt Nice Doelpunt K. Thuram met assist van A. Gouiri Nice 2-1
62' Wissel Nice Wissel A. Delort voor K. Dolberg Nice
64' Gele kaart Nice Gele kaart voor J. Amavi Nice
68' Wissel Nantes Wissel W. Geubbels voor A. Sylla Nantes
68' Wissel Nantes Wissel R. Perreira de Sa voor S. Moutoussamy Nantes
75' Wissel Nice Wissel F. Daniliuc voor J. Amavi Nice
75' Wissel Nice Wissel C. Stengs voor A. Gouiri Nice
80' Wissel Nantes Wissel J. Augustin voor O. Bukari Nantes
87' Wissel Nantes Wissel Y. MBemba voor S. Corchia Nantes
88' Wissel Nice Wissel E. Guessand voor J. Kluivert Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Nantes
Opstellingen Nice - Nantes
De opstellingen van Nice en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.