Nabeschouwing Olympique Lyon - Metz (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Olympique Lyon het woensdag 22 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc Olympique Lyonnais in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Metz (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Metz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door C. Lukeba, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Metz kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Traore, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Olympique Lyon - Metz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Caqueret Olympique Lyonnais
34' Gele kaart Metz Gele kaart voor Jemerson Metz
39' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor D. Da Silva Olympique Lyonnais
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel R. Cherki voor L. Paqueta Olympique Lyonnais
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Toko Ekambi voor D. Da Silva Olympique Lyonnais
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Guimaraes voor M. Caqueret Olympique Lyonnais
56' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt C. Lukeba met assist van R. Cherki Olympique Lyonnais 1-0
59' Doelpunt Metz Doelpunt B. Traore Metz 1-1
68' Gele kaart Metz Gele kaart voor H. Maiga Metz
70' Wissel Metz Wissel I. Niane voor O. Nguette Metz
74' Wissel Metz Wissel A. S. Mbengue voor T. Delaine Metz
77' Wissel Olympique Lyonnais Wissel I. Slimani voor J. Boateng Olympique Lyonnais
84' Gele kaart Metz Gele kaart voor A. S. Mbengue Metz
91' Wissel Metz Wissel W. Tchimbembe voor N. De Preville Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Metz
Opstellingen Olympique Lyon - Metz
De opstellingen van Olympique Lyon en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Metz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Metz

Olympique Lyon en Metz treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 17 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Metz. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Metz slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olympique Lyon 12
Winst Metz 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 13e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 18e plaats.