Voorbeschouwing Olympique Marseille - Ajaccio (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 8 oktober 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Olympique Marseille het zaterdag 8 oktober 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ajaccio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Ajaccio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Olympique Marseille - Ajaccio 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Olympique Marseille - Ajaccio volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 6 uur, 22 minuten en 46 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Ajaccio
Opstellingen Olympique Marseille - Ajaccio

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympique Marseille - Ajaccio

Olympique Marseille en Ajaccio treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Marseille en Ajaccio in de Ligue 1 vond plaats op 4 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Olympique Marseille favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Ajaccio slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Marseille 4
Winst Ajaccio 2
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Marseille op een 2e positie staat, terwijl we Ajaccio terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Olympique Marseille - Ajaccio Opstelling Olympique Marseille Opstelling Ajaccio Live Olympique Marseille - Ajaccio Live Olympique Marseille - Ajaccio kijken Olympique Marseille - Ajaccio kijken Live Olympique Marseille - Ajaccio stream Olympique Marseille - Ajaccio Fox Sports Nabeschouwing Olympique Marseille - Ajaccio Uitslag Olympique Marseille - Ajaccio Statistieken Olympique Marseille - Ajaccio Ligue 1 2022/2023 Olympique Marseille - Ajaccio wedden Olympique Marseille - Ajaccio gokken Olympique Marseille - Ajaccio Unibet