Nabeschouwing PSG - Angers SCO (2-1) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 15 oktober 2021 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2021/2022 neemt PSG het vrijdag 15 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Angers SCO (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Bastien Dechepy geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Fulgini, waarmee Angers SCO met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Danilo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Paris Saint Germain in de 87e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist K. Mbappe deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bastien Dechepy, waardoor PSG dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PSG - Angers SCO
Goals
2
1
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
146
60
Gevaarlijke aanvallen
80
24
Passes
724
261
Overtredingen
10
9
Buitenspel
3
3
Corners
6
5
Wissels
5
3
LIVE PSG - Angers SCO 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini met assist van S. Boufal Angers SCO 0-1
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Bernat voor A. Diallo Paris Saint Germain
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Wijnaldum voor Rafinha Paris Saint Germain
64' Wissel Angers SCO Wissel B. Brahimi voor M. Cho Angers SCO
69' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Danilo met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 1-1
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor A. Herrera Paris Saint Germain
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Hakimi voor C. Dagba Paris Saint Germain
77' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor S. Boufal Angers SCO
77' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor A. Fulgini Angers SCO
85' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor P. Capelle Angers SCO
87' Penalty Paris Saint Germain Penalty K. Mbappe Paris Saint Germain 2-1
93' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
94' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Dina voor K. Mbappe Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Angers SCO
Opstellingen PSG - Angers SCO
De opstellingen van PSG en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing PSG - Angers SCO

PSG en Angers SCO treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastien Dechepy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 16 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSG 10
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSG - Angers SCO Opstelling PSG Opstelling Angers SCO Live PSG - Angers SCO Live PSG - Angers SCO kijken PSG - Angers SCO kijken Live PSG - Angers SCO stream PSG - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing PSG - Angers SCO Uitslag PSG - Angers SCO Statistieken PSG - Angers SCO Ligue 1 2021/2022 PSG - Angers SCO wedden PSG - Angers SCO gokken PSG - Angers SCO Unibet