Nabeschouwing PSG - Clermont (4-0) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt PSG het zaterdag 11 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Clermont (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Herrera, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Herrera op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee K. Mbappe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Paris Saint Germain in de 65e minuut, nadat I. Gueye de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSG.

LIVE PSG - Clermont 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Clermont Gele kaart voor A. Zedadka Clermont
20' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Herrera Paris Saint Germain 1-0
31' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Herrera Paris Saint Germain 2-0
55' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van J. Draxler Paris Saint Germain 3-0
62' Wissel Clermont Wissel S. Khaoui voor J. Berthomier Clermont
62' Wissel Clermont Wissel E. Rashani voor J. Allevinah Clermont
65' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt I. Gueye Paris Saint Germain 4-0
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Dina voor I. Gueye Paris Saint Germain
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Kehrer voor A. Hakimi Paris Saint Germain
73' Wissel Clermont Wissel J. C. Billong voor F. Ogier Clermont
73' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor J. Dossou Clermont
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Icardi voor K. Mbappe Paris Saint Germain
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel N. Bitumazala voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
86' Wissel Paris Saint Germain Wissel N. Mendes voor J. Draxler Paris Saint Germain
87' Wissel Clermont Wissel J. Iglesias voor J. Gastien Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Clermont
Opstellingen PSG - Clermont
De opstellingen van PSG en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing PSG - Clermont

PSG en Clermont treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSG en Clermont elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst PSG 0
Winst Clermont 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 3e plaats.