Nabeschouwing Reims - Angers SCO (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Reims het zondag 5 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Angers SCO (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 1-2 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor V. Berisha van Reims. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 35e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 49e minuut voor dat Angers SCO via S. Boufal op 0-1 kwam te staan. In de 59e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het H. Ekitike van Reims die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-1.

In de 75e minuut was het Angers SCO dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van A. Fulgini, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Johan Hamel, waardoor Angers SCO dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reims - Angers SCO 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Reims Gele kaart voor V. Berisha Reims
30' Gele kaart Reims Gele kaart voor D. Lopy Reims
33' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Boufal Angers SCO
35' Tweede gele kaart Reims Tweede gele kaart voor V. Berisha Reims
39' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor I. Traore Angers SCO
48' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Matusiwa Reims
49' Penalty Angers SCO Penalty S. Boufal Angers SCO 0-1
57' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Doumbia Angers SCO
59' Penalty Reims Penalty H. Ekitike Reims 1-1
75' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini met assist van S. Boufal Angers SCO 1-2
80' Wissel Angers SCO Wissel M. Cho voor S. Bahoken Angers SCO
80' Wissel Reims Wissel A. Donis voor T. Foket Reims
87' Wissel Reims Wissel A. Flips voor A. Gravillon Reims
88' Wissel Reims Wissel E. B. Toure voor D. Lopy Reims
89' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor S. Doumbia Angers SCO
89' Wissel Angers SCO Wissel A. Bobichon voor S. Boufal Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Angers SCO
Opstellingen Reims - Angers SCO
De opstellingen van Reims en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Óscar García Junyent
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Reims - Angers SCO

Reims en Angers SCO treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 3 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Reims favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reims 2
Winst Angers SCO 1
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 14e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 10e plaats.