Nabeschouwing Reims - Clermont (1-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Reims het zondag 28 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Clermont (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door Ghislain Konan, waarmee Reims met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Reims de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Reims - Clermont 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Reims Gele kaart voor E. B. Toure Reims
26' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Matusiwa Reims
27' Gele kaart Reims Gele kaart voor O. Garcia Reims
46' Wissel Reims Wissel I. Kebbal voor A. Flips Reims
46' Wissel Reims Wissel T. Foket voor N. Mbuku Reims
64' Wissel Reims Wissel D. Lopy voor M. Cassama Reims
64' Wissel Reims Wissel A. Donis voor E. B. Toure Reims
73' Gele kaart Clermont Gele kaart voor A. Zedadka Clermont
75' Wissel Clermont Wissel J. Iglesias voor J. Berthomier Clermont
76' Wissel Clermont Wissel Y. Magnin voor J. Gastien Clermont
84' Wissel Reims Wissel N. Koffi voor H. Ekitike Reims
85' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Allevinah Clermont
91' Doelpunt Reims Doelpunt Ghislain Konan met assist van A. Matusiwa Reims 1-0
91' Wissel Clermont Wissel P. Hamel voor S. Abdul Samed Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Clermont
Opstellingen Reims - Clermont
De opstellingen van Reims en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Óscar García Junyent
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Reims - Clermont

Reims en Clermont treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Reims en Clermont elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Reims 0
Winst Clermont 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 15e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.