Nabeschouwing Reims - Lorient (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Reims het zondag 19 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Lorient (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Reims en Lorient geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Reims en Lorient gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hakim Ben El Hadj niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Reims - Lorient 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' VAR: Afgekeurd doelpunt H. Ekitike Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel H. Ekitike Reims
12' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Munetsi Reims
60' Wissel Reims Wissel V. Berisha voor M. Munetsi Reims
61' Wissel Reims Wissel N. Koffi voor H. Ekitike Reims
69' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Matusiwa Reims
70' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor T. Monconduit Lorient
70' Wissel Lorient Wissel E. Le Fee voor A. Lauriente Lorient
75' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Laporte Lorient
76' Wissel Reims Wissel A. Donis voor M. van Bergen Reims
76' Wissel Reims Wissel M. Cassama voor I. Kebbal Reims
76' Wissel Lorient Wissel A. Grbic voor T. Moffi Lorient
87' Wissel Lorient Wissel R. Bourles voor F. Lemoine Lorient
88' Gele kaart Lorient Gele kaart voor L. Abergel Lorient
90' Gele kaart Lorient Gele kaart voor S. Diarra Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Lorient
Opstellingen Reims - Lorient
De opstellingen van Reims en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Lorient zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Óscar García Junyent
Formatie 5-3-2
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Reims - Lorient

Reims en Lorient treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Lorient favoriet. 4 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Reims. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reims 3
Winst Lorient 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 11e positie staat, terwijl we Lorient terugvinden op de 8e plaats.