Nabeschouwing Reims - Olympique Lyon (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 17:05 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Reims het zondag 20 maart 2022 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Olympique Lyon (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Reims en Olympique Lyon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor P. Bosz in de 29e minuut, waardoor Olympique Lyonnais met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Olympique Lyon, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Reims, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Johan Hamel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Reims - Olympique Lyon 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Caqueret Olympique Lyonnais
29' Rode kaart Olympique Lyonnais Rode kaart voor P. Bosz Olympique Lyonnais
47' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Henrique Olympique Lyonnais
46' Wissel Reims Wissel D. Lopy voor M. Munetsi Reims
60' Wissel Reims Wissel K. Doumbia voor V. Berisha Reims
60' Wissel Reims Wissel B. Locko voor I. Kebbal Reims
76' Wissel Reims Wissel M. Doumbia voor F. Hornby Reims
77' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Reine-Adelaide voor M. Dembele Olympique Lyonnais
79' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor K. Toko Ekambi Olympique Lyonnais
82' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Barcola voor T. Kadewere Olympique Lyonnais
91' Wissel Reims Wissel A. Flips voor T. Foket Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Olympique Lyon
Opstellingen Reims - Olympique Lyon
De opstellingen van Reims en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Reims - Olympique Lyon

Reims en Olympique Lyon treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 1 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reims. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 6 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Reims. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reims 5
Winst Olympique Lyon 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 12e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 10e plaats.