Nabeschouwing Rennes - Monaco (2-3) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Rennes het vrijdag 15 april 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Monaco (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 2-3 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rennes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van F. Tait. Monaco kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vanderson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette W. Ben Yedder zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Monaco vergroot nadat M. Boadu de 1-3 wist te scoren. In de 92e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Rennes speler M. Terrier.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stéphanie Frappart bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Monaco.

LIVE Rennes - Monaco 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Rennes Doelpunt F. Tait met assist van H. Traore Rennes 1-0
12' Doelpunt Monaco Doelpunt Vanderson met assist van A. Golovin Monaco 1-1
43' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Vanderson Monaco
46' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Badiashile Monaco
57' Wissel Rennes Wissel A. Truffert voor B. Meling Rennes
57' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van K. Volland Monaco 1-2
71' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor G. Laborde Rennes
72' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor W. Ben Yedder Monaco
77' Doelpunt Monaco Doelpunt M. Boadu met assist van Vanderson Monaco 1-3
78' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor A. Golovin Monaco
79' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor Vanderson Monaco
81' Wissel Rennes Wissel L. Assignon voor H. Traore Rennes
81' Wissel Rennes Wissel L. Tchaouna voor L. Majer Rennes
84' Gele kaart Monaco Gele kaart voor C. Henrique Monaco
85' Gele kaart Rennes Gele kaart voor W. Omari Rennes
92' Penalty Rennes Penalty M. Terrier Rennes 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Monaco
Opstellingen Rennes - Monaco
De opstellingen van Rennes en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Rennes - Monaco

Rennes en Monaco treffen elkaar in de 32e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 13 keer wist de ploeg van Rennes te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Rennes. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rennes 9
Winst Monaco 13
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 3e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 6e plaats.