Nabeschouwing Rennes - Reims (0-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Rennes het zondag 12 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Reims (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Reims is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 0-2 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door H. Ekitike, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. Reims vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Koffi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Reims.

LIVE Rennes - Reims 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Reims Doelpunt H. Ekitike met assist van I. Kebbal Reims 0-1
27' Wissel Rennes Wissel C. Ugochukwu voor M. Terrier Rennes
57' Gele kaart Rennes Gele kaart voor N. Aguerd Rennes
59' Wissel Reims Wissel N. Koffi voor H. Ekitike Reims
60' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Munetsi Reims
67' Doelpunt Reims Doelpunt N. Koffi met assist van I. Kebbal Reims 0-2
68' Wissel Reims Wissel V. Berisha voor M. van Bergen Reims
69' Wissel Rennes Wissel L. Assignon voor A. Truffert Rennes
69' Wissel Rennes Wissel K. D. Sulemana voor B. Santamaria Rennes
74' Wissel Rennes Wissel M. Tel voor B. Bourigeaud Rennes
75' Wissel Rennes Wissel M. Abline voor S. Guirassy Rennes
78' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Gravillon Reims
83' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor I. Kebbal Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Reims
Opstellingen Rennes - Reims
De opstellingen van Rennes en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Reims zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Coach Bruno Génésio
Formatie 3-1-4-2
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Rennes - Reims

Rennes en Reims treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Reims favoriet. 7 keer wist de ploeg van Rennes te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rennes. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rennes 4
Winst Reims 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 9e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 16e plaats.