Nabeschouwing Saint-Étienne - Bordeaux (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zaterdag 18 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Bordeaux (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Hwang Ui-Jo, waarmee Bordeaux met 0-1 de leiding nam. Saint-Étienne kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Khazri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette Hwang Ui-Jo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bordeaux de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antony Gautier, waardoor Bordeaux dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Saint-Étienne - Bordeaux 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Hwang Ui-Jo met assist van Y. Adli Bordeaux 0-1
16' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Hamouma Saint-Étienne
32' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Onana Bordeaux
46' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Camara voor S. Sow Saint-Étienne
56' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor R. Mangas Bordeaux
64' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Dilrosun Bordeaux
64' Wissel Bordeaux Wissel R. Oudin voor J. Dilrosun Bordeaux
67' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor R. Hamouma Saint-Étienne
67' Wissel Saint-Étienne Wissel J. Krasso voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
67' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Trauco voor I. Ramirez Saint-Étienne
72' Wissel Bordeaux Wissel M. Zerkane voor S. Gregersen Bordeaux
72' Wissel Bordeaux Wissel Fransergio voor Otavio Bordeaux
73' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt W. Khazri Saint-Étienne 1-1
74' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor B. Costil Bordeaux
80' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Hwang Ui-Jo met assist van R. Oudin Bordeaux 1-2
83' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor D. Bouanga Saint-Étienne
89' Wissel Bordeaux Wissel A. Medioub voor Y. Adli Bordeaux
89' Wissel Bordeaux Wissel S. Mara voor Hwang Ui-Jo Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Bordeaux
Opstellingen Saint-Étienne - Bordeaux
De opstellingen van Saint-Étienne en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Bordeaux

Saint-Étienne en Bordeaux treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Bordeaux favoriet. 12 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Saint-Étienne. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 8
Winst Bordeaux 12
Gelijkspel 12
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 18e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 20e plaats.