Nabeschouwing Saint-Étienne - Clermont (3-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zondag 7 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Clermont (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 3-2 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door M. Bayo, waarmee Clermont met 0-1 de leiding nam. Clermont vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Berthomier op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Saint-Étienne de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Nordin.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen J. Krasso in de 91e minuut de 2-2 maakte namens Saint-Étienne. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Saint-Étienne dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Sow de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pierre Gaillouste bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Saint-Étienne.

LIVE Saint-Étienne - Clermont 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Trauco voor S. Gabriel Saint-Étienne
46' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Bouanga voor A. Moueffek Saint-Étienne
55' Wissel Clermont Wissel J. C. Billong voor C. Hountondji Clermont
59' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Bayo Clermont 0-1
64' Doelpunt Clermont Doelpunt J. Berthomier met assist van J. Allevinah Clermont 0-2
67' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor Z. Youssouf Saint-Étienne
69' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. C. Billong Clermont
70' Wissel Clermont Wissel S. Khaoui voor J. Berthomier Clermont
70' Wissel Clermont Wissel J. Dossou voor E. Rashani Clermont
72' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Trauco Saint-Étienne
78' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt A. Nordin Saint-Étienne 1-2
83' Wissel Saint-Étienne Wissel I. Ramirez voor L. Douath Saint-Étienne
87' Wissel Clermont Wissel P. Hamel voor M. Bayo Clermont
88' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor J. Allevinah Clermont
91' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt J. Krasso met assist van A. Nordin Saint-Étienne 2-2
93' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt S. Sow met assist van A. Nordin Saint-Étienne 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Clermont
Opstellingen Saint-Étienne - Clermont
De opstellingen van Saint-Étienne en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Clermont

Saint-Étienne en Clermont treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saint-Étienne en Clermont elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Saint-Étienne 0
Winst Clermont 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 20e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 15e plaats.