Nabeschouwing Saint-Étienne - Lens (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zaterdag 15 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Lens (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Lens is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door R. Boudebouz, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. Lens kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Sotoca, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette S. Fofana zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lens de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Lens dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Saint-Étienne - Lens 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Lens Gele kaart voor J. Gradit Lens
38' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Boudebouz met assist van A. Aouchiche Saint-Étienne 1-0
55' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Douath voor S. Thioub Saint-Étienne
62' Wissel Lens Wissel F. Sotoca voor W. Said Lens
62' Wissel Lens Wissel C. Jean voor P. Frankowski Lens
73' Wissel Lens Wissel P. Berg voor K. Danso Lens
73' Wissel Lens Wissel D. Costa voor G. Kakuta Lens
77' Doelpunt Lens Doelpunt F. Sotoca met assist van J. Clauss Lens 1-1
80' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Diousse voor Z. Youssouf Saint-Étienne
80' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Lhery voor A. Aouchiche Saint-Étienne
85' Wissel Lens Wissel I. Balde voor A. Kalimuendo Lens
90' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor S. Gabriel Saint-Étienne
90' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Ghezali voor M. Nade Saint-Étienne
94' Doelpunt Lens Doelpunt S. Fofana met assist van D. Costa Lens 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Lens
Opstellingen Saint-Étienne - Lens
De opstellingen van Saint-Étienne en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Pascal Dupraz
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Lens

Saint-Étienne en Lens treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 15 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Lens favoriet. 7 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Saint-Étienne. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 5
Winst Lens 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 20e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 6e plaats.