Nabeschouwing Saint-Étienne - Nantes (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het woensdag 22 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Nantes (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door R. Kolo Muani, waarmee Nantes met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Saint-Étienne dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Nantes de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Saint-Étienne - Nantes 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor Y. Neyou Saint-Étienne
46' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor M. Trauco Saint-Étienne
69' Wissel Nantes Wissel R. Perreira de Sa voor W. Cyprien Nantes
71' Gele kaart Nantes Gele kaart voor J. Castelletto Nantes
77' Wissel Nantes Wissel R. Emond voor Fabio Nantes
78' Wissel Nantes Wissel S. Corchia voor M. Simon Nantes
83' Doelpunt Nantes Doelpunt R. Kolo Muani met assist van A. Girotto Nantes 0-1
85' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Lhery voor R. Boudebouz Saint-Étienne
86' Wissel Saint-Étienne Wissel E. H. Dieye voor S. Gabriel Saint-Étienne
87' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor M. Coco Nantes
87' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Moueffek voor M. Camara Saint-Étienne
93' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor A. Moueffek Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Nantes
Opstellingen Saint-Étienne - Nantes
De opstellingen van Saint-Étienne en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Nantes

Saint-Étienne en Nantes treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 3 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Nantes slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 10
Winst Nantes 3
Gelijkspel 9
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 20e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 10e plaats.