Nabeschouwing Strasbourg - Lille (0-3) || Ligue 1 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Strasbourg het vrijdag 14 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Lille (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Lille is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 41 minuten. J. David maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LOSC Lille vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. LOSC Lille vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. David op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van LOSC Lille, waarmee R. Cabella zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérémie Pignard, waardoor Lille dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Strasbourg - Lille 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Andre LOSC Lille
19' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Le Marchand Strasbourg
22' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor S. Prcic Strasbourg
41' Penalty LOSC Lille Penalty J. David LOSC Lille 0-1
46' Wissel Strasbourg Wissel I. Doukoure voor M. Le Marchand Strasbourg
61' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor T. Delaine Strasbourg
62' Wissel Strasbourg Wissel A. Thomasson voor I. Sissoko Strasbourg
65' Wissel LOSC Lille Wissel T. Weah voor A. Ounas LOSC Lille
71' Wissel Strasbourg Wissel R. Pierre-Gabriel voor C. Dagba Strasbourg
76' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. David met assist van T. Weah LOSC Lille 0-2
77' Wissel LOSC Lille Wissel C. Noom Quomah Baleba voor A. Gomes LOSC Lille
78' Wissel Strasbourg Wissel J. Aholou voor S. Prcic Strasbourg
80' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt R. Cabella met assist van T. Weah LOSC Lille 0-3
81' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor G. Nyamsi Strasbourg
83' Wissel LOSC Lille Wissel Alexsandro voor T. Djalo LOSC Lille
84' Wissel LOSC Lille Wissel E. Zhegrova voor R. Cabella LOSC Lille
84' Wissel LOSC Lille Wissel J. Martin voor B. Andre LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Lille
Opstellingen Strasbourg - Lille
De opstellingen van Strasbourg en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Strasbourg - Lille

Strasbourg en Lille treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 24 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 8 keer wist de ploeg van Strasbourg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Strasbourg. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Strasbourg 2
Winst Lille 8
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 14e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 7e plaats.