Nabeschouwing Strasbourg - Nice (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Strasbourg het zaterdag 26 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Nice (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Strasbourg en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Dante van Nice. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 48e minuut het veld moest verlaten. In de 85e minuut moest J. Kluivert van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Stéphanie Frappart een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Nice verder met een speler minder. Het was Strasbourg dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Strasbourg, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Stéphanie Frappart niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Strasbourg - Nice 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
48' Tweede gele kaart Nice Tweede gele kaart voor Dante Nice
50' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Galtier Nice
56' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Perrin Strasbourg
66' Wissel Nice Wissel H. Boudaoui voor J. Kluivert Nice
66' Wissel Nice Wissel M. Lemina voor K. Thuram Nice
66' Wissel Strasbourg Wissel H. Diallo voor S. Prcic Strasbourg
69' Wissel Nice Wissel E. Guessand voor A. Delort Nice
75' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor J. Bellegarde Strasbourg
82' Wissel Nice Wissel C. Stengs voor A. Gouiri Nice
85' Rode kaart Nice Rode kaart voor J. Kluivert Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Nice
Opstellingen Strasbourg - Nice
De opstellingen van Strasbourg en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Nice zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Strasbourg - Nice

Strasbourg en Nice treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 5 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Strasbourg als Nice wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Strasbourg 5
Winst Nice 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 5e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 3e plaats.