Nabeschouwing Toulouse - Lille (0-2) || Ligue 1 2022/2023

Zaterdag 18 maart 2023 - 17:00 uur



In de Ligue 1 2022/2023 neemt Toulouse het zaterdag 18 maart 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse (Toulouse) in Toulouse.

Via de Toulouse - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Lille (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Lille is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Lille
LIVE Toulouse - Lille 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Lille
Opstellingen Toulouse - Lille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Toulouse - Lille

Toulouse en Lille treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 17 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 13 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Toulouse. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 8
Winst Lille 13
Gelijkspel 10
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 11e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Toulouse - Lille Opstelling Toulouse Opstelling Lille Live Toulouse - Lille Live Toulouse - Lille kijken Toulouse - Lille kijken Live Toulouse - Lille stream Toulouse - Lille Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Lille Uitslag Toulouse - Lille Statistieken Toulouse - Lille Ligue 1 2022/2023 Toulouse - Lille wedden Toulouse - Lille gokken Toulouse - Lille Unibet