Nabeschouwing Toulouse - Reims (1-0) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Toulouse het zondag 11 september 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse (Toulouse) in Toulouse.

Via de Toulouse - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Reims (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Reims is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 1-0 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Z. Aboukhlal, waarmee Toulouse met 1-0 de leiding nam. In de 61e minuut moest A. Flips van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Stéphanie Frappart een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Reims verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Toulouse.

LIVE Toulouse - Reims 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Toulouse Doelpunt Z. Aboukhlal met assist van C. Fares Toulouse 1-0
46' Wissel Reims Wissel M. Busi voor B. Locko Reims
46' Wissel Reims Wissel A. Zeneli voor K. Doumbia Reims
56' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor S. Spierings Toulouse
61' Rode kaart Reims Rode kaart voor A. Flips Reims
64' Wissel Toulouse Wissel A. Onaiwu voor T. Dallinga Toulouse
64' Wissel Toulouse Wissel O. Zanden voor I. Sylla Toulouse
69' Wissel Reims Wissel D. Lopy voor J. Cajuste Reims
72' Wissel Toulouse Wissel V. Birmancevic voor C. Fares Toulouse
73' Gele kaart Reims Gele kaart voor D. Lopy Reims
79' Wissel Toulouse Wissel D. Genreau voor Z. Aboukhlal Toulouse
79' Wissel Toulouse Wissel K. Keben voor M. Desler Toulouse
80' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor J. Ito Reims
86' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor D. Genreau Toulouse
89' Wissel Reims Wissel M. van Bergen voor A. Gravillon Reims
90' Gele kaart Reims Gele kaart voor Y. Abdelhamid Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Reims
Opstellingen Toulouse - Reims
De opstellingen van Toulouse en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Reims zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Philippe Montanier
Formatie 3-4-1-2
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Toulouse - Reims

Toulouse en Reims treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 11 april 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Toulouse favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Reims slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Toulouse 5
Winst Reims 2
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 15e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 14e plaats.