Nabeschouwing Troyes - Clermont (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 20 april 2022 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het woensdag 20 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Clermont (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Clermont. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Seidu van Clermont. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 70e minuut het veld moest verlaten. In de 85e minuut moest M. Balde van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jérémie Pignard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Troyes verder met een speler minder. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 88e minuut gemaakt door M. Bayo waardoor Clermont met 0-1 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérémie Pignard, waardoor Clermont de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Troyes - Clermont 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Troyes Gele kaart voor L. Mothiba Troyes
37' Gele kaart Clermont Gele kaart voor A. Seidu Clermont
48' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. C. Billong Clermont
58' Wissel Troyes Wissel G. Biancone voor A. Rami Troyes
58' Wissel Troyes Wissel Y. Touzghar voor R. Ripart Troyes
58' Wissel Troyes Wissel M. Balde voor I. Ugbo Troyes
61' Gele kaart Troyes Gele kaart voor I. Kabore Troyes
63' Gele kaart Clermont Gele kaart voor M. Bayo Clermont
66' Wissel Clermont Wissel J. Dossou voor L. Da Cunha Clermont
70' Tweede gele kaart Clermont Tweede gele kaart voor A. Seidu Clermont
70' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Dossou Clermont
72' Wissel Clermont Wissel A. Zedadka voor S. Khaoui Clermont
76' Gele kaart Clermont Gele kaart voor O. Djoco Clermont
77' Wissel Troyes Wissel T. Dingome voor L. Mothiba Troyes
82' Wissel Troyes Wissel Y. Larouci voor A. Conte Troyes
85' Rode kaart Troyes Rode kaart voor M. Balde Troyes
88' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Bayo Clermont 0-1
92' Wissel Clermont Wissel G. Kyei voor M. Bayo Clermont
95' Gele kaart Troyes Gele kaart voor J. Moulin Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Clermont
Opstellingen Troyes - Clermont
De opstellingen van Troyes en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.