Nabeschouwing Troyes - Lens (1-3) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het zaterdag 14 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Lens (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Lens is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door G. Biancone, waarmee Troyes met 1-0 de leiding nam. Lens kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Danso, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette A. Kalimuendo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lens de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Lens vergroot nadat J. Clauss de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Lens.

LIVE Troyes - Lens 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Troyes Gele kaart voor I. Kabore Troyes
14' Doelpunt Troyes Doelpunt G. Biancone Troyes 1-0
19' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Medina Lens
42' Doelpunt Lens Doelpunt K. Danso Lens 1-1
45' Doelpunt Lens Doelpunt A. Kalimuendo met assist van J. Clauss Lens 1-2
65' Wissel Troyes Wissel I. Ugbo voor Y. Touzghar Troyes
65' Wissel Troyes Wissel Y. Larouci voor A. Conte Troyes
71' Doelpunt Lens Doelpunt J. Clauss Lens 1-3
77' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor A. Kalimuendo Lens
77' Wissel Lens Wissel P. Berg voor D. Costa Lens
78' Gele kaart Lens Gele kaart voor P. Frankowski Lens
79' Wissel Troyes Wissel L. Mothiba voor R. Ripart Troyes
79' Wissel Troyes Wissel M. Balde voor X. Chavalerin Troyes
83' Wissel Lens Wissel D. Machado voor P. Frankowski Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Lens
Opstellingen Troyes - Lens
De opstellingen van Troyes en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.