Nabeschouwing Troyes - Lorient (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Lorient (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 2-0 overwinning voor Troyes. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Ripart, waarmee Troyes met 1-0 de leiding nam. Troyes vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kouame op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Troyes.

LIVE Troyes - Lorient 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Troyes Doelpunt R. Ripart met assist van T. Dingome Troyes 1-0
34' Doelpunt Troyes Doelpunt R. Kouame met assist van T. Dingome Troyes 2-0
46' Wissel Lorient Wissel Q. Boisgard voor J. Hergault Lorient
63' Gele kaart Troyes Gele kaart voor I. Kabore Troyes
64' Wissel Troyes Wissel Y. Touzghar voor M. Balde Troyes
65' Wissel Troyes Wissel G. Biancone voor I. Kabore Troyes
75' Wissel Lorient Wissel A. Grbic voor A. Lauriente Lorient
75' Wissel Lorient Wissel D. Ouattara voor T. Monconduit Lorient
76' Wissel Troyes Wissel D. Chambost voor T. Dingome Troyes
77' Wissel Troyes Wissel Y. Kone voor R. Ripart Troyes
80' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor T. Moffi Lorient
83' Gele kaart Lorient Gele kaart voor S. Diarra Lorient
86' Wissel Troyes Wissel N. Chadli voor O. El Hajjam Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Lorient
Opstellingen Troyes - Lorient
De opstellingen van Troyes en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Lorient zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Laurent Batlles
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Troyes - Lorient

Troyes en Lorient treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 27 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Lorient favoriet. 3 keer wist de ploeg van Troyes te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Troyes. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Troyes 1
Winst Lorient 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 17e positie staat, terwijl we Lorient terugvinden op de 15e plaats.