Nabeschouwing Le Havre - Nice (3-1) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Le Havre het zaterdag 16 december 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Nice (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Nice is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 3-1 overwinning voor Le Havre. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Le Havre kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Emmanuel Sabbi. Le Havre vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Emmanuel Sabbi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Le Havre vervolgens op 3-0. Het was Mohamed Bayo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

In de 81e minuut werd Samuel Grandsir van Le Havre met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Le Havre het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 81e minuut werd Jean-Clair Todibo van Nice met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Le Havre met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 91 minuten wist uiteindelijk Nice iets terug te doen nadat Tom Louchet de bal in het net wist te werken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Le Havre.

LIVE Le Havre - Nice 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Le Havre Doelpunt Emmanuel Sabbi Le Havre 1-0
27' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Emmanuel Sabbi Le Havre
35' Doelpunt Le Havre Doelpunt Emmanuel Sabbi met assist van Mohamed Bayo Le Havre 2-0
46' Wissel Nice Wissel Morgan Sanson voor Youssouf Ndayishimiye Nice
51' Penalty Le Havre Penalty Mohamed Bayo Le Havre 3-0
56' Gele kaart Nice Gele kaart voor Melvin Bard Nice
61' Wissel Nice Wissel Aliou Baldé voor Evann Guessand Nice
61' Wissel Nice Wissel Romain Perraud voor Melvin Bard Nice
62' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Oussama Targhalline Le Havre
65' Wissel Le Havre Wissel Abdoulaye Touré voor Oussama Targhalline Le Havre
66' Wissel Le Havre Wissel Antoine Joujou voor Emmanuel Sabbi Le Havre
72' Wissel Nice Wissel Alexis Claude-Maurice voor Hicham Boudaoui Nice
74' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor Josué Casimir Le Havre
74' Wissel Nice Wissel Tom Louchet voor Aliou Baldé Nice
79' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
80' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Samuel Grandsir Le Havre
81' Rode kaart Le Havre Rode kaart voor Samuel Grandsir Le Havre
81' Rode kaart Nice Rode kaart voor Jean-Clair Todibo Nice
84' Wissel Le Havre Wissel André Ayew voor Yassine Kechta Le Havre
84' Wissel Le Havre Wissel Daler Kuzyaev voor Mohamed Bayo Le Havre
91' Doelpunt Nice Doelpunt Tom Louchet Nice 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Nice
Opstellingen Le Havre - Nice
De opstellingen van Le Havre en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.