Nabeschouwing Lorient - Toulouse (1-2) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Lorient het zondag 28 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Toulouse (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Lorient en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Gaël Angoula geëindigd in een 1-2 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Julien Ponceau, waarmee Lorient met 1-0 de leiding nam. Toulouse kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Thijs Dallinga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Ibrahim Cissoko zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Toulouse de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gaël Angoula, waardoor Toulouse dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lorient - Toulouse 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Lorient Doelpunt Julien Ponceau Lorient 1-0
31' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Nathaniel Adjei Lorient
38' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Moussa Diarra Toulouse
46' Wissel Toulouse Wissel Niklas Schmidt voor Gabriel Suazo Toulouse
51' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Zakaria Aboukhlal Toulouse
59' Doelpunt Toulouse Doelpunt Thijs Dallinga Toulouse 1-1
62' Wissel Toulouse Wissel Cristian Cásseres voor Stijn Spierings Toulouse
63' Wissel Toulouse Wissel Shavy Babicka voor Aron Dønnum Toulouse
63' Wissel Toulouse Wissel Mikkel Desler voor Kévin Keben Toulouse
72' Wissel Lorient Wissel Julien Laporte voor Souleymane Touré Lorient
72' Wissel Lorient Wissel Tiemoué Bakayoko voor Imrân Louza Lorient
79' Wissel Toulouse Wissel Ibrahim Cissoko voor Zakaria Aboukhlal Toulouse
81' Wissel Lorient Wissel Darlin Yongwa voor Benjamin Mendy  Lorient
82' Wissel Lorient Wissel Eli Kroupi voor Panos Katseris Lorient
83' Doelpunt Toulouse Doelpunt Ibrahim Cissoko met assist van Niklas Schmidt Toulouse 1-2
84' Wissel Lorient Wissel Aiyegun Tosin voor Mohamed Bamba Lorient
87' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Vincent Sierro Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Toulouse
Opstellingen Lorient - Toulouse
De opstellingen van Lorient en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Carles Martínez Novell
Voorbeschouwing Lorient - Toulouse

Lorient en Toulouse treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gaël Angoula en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 3 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lorient als Toulouse wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 11 keer in een gelijkspel.

Winst Lorient 7
Winst Toulouse 7
Gelijkspel 11
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 17e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 11e plaats.