Nabeschouwing Montpellier - Lille (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 13:00 uur



In de Ligue 1 2023/2024 neemt Montpellier het zondag 28 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Lille (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Montpellier en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Ayyoub Bouaddi van LOSC Lille. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 47e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Lille, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Montpellier, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hakim Ben El Hadj niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Lille
Balbezit
39%
61%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
7
0
Aanvallen
84
116
Gevaarlijke aanvallen
41
37
Passes
340
537
Overtredingen
13
14
Buitenspel
2
4
Corners
5
2
Wissels
4
3
LIVE Montpellier - Lille 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Christopher Jullien Montpellier
31' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Paulo Rodrigues Fonseca LOSC Lille
37' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Ayyoub Bouaddi LOSC Lille
47' Tweede gele kaart LOSC Lille Tweede gele kaart voor Ayyoub Bouaddi LOSC Lille
46' Wissel Montpellier Wissel Tanguy Coulibaly voor Arnaud Nordin Montpellier
61' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Teji Savanier Montpellier
62' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Wahbi Khazri Montpellier
63' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Tanguy Coulibaly Montpellier
64' Wissel Montpellier Wissel Axel Gueguin voor Wahbi Khazri Montpellier
64' Wissel Montpellier Wissel Theo Sainte Luce voor Lucas Mincarelli Davin Montpellier
66' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Tiago Santos LOSC Lille
76' Wissel LOSC Lille Wissel Adam Ounas voor Gabriel Gudmundsson LOSC Lille
76' Wissel LOSC Lille Wissel Yusuf Yazıcı voor Jonathan David LOSC Lille
84' Wissel Montpellier Wissel Jordan Ferri voor Christopher Jullien Montpellier
84' Wissel LOSC Lille Wissel Nabil Bentaleb voor Angel Gomes LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Lille
Opstellingen Montpellier - Lille
De opstellingen van Montpellier en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Michel Der Zakarian
Wissels Montpellier
# Speler Pos.
1 Belmin Dizdarević K
17 Théo Sainte-Luce V
18 Leo Leroy M
70 Tanguy Coulibaly M
12 Jordan Ferri M
22 Khalil Fayad M
19 Sacha Delaye A
38 A
23 Kelvin Yeboah A
Formatie 4-2-3-1
Coach Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Voorbeschouwing Montpellier - Lille

Montpellier en Lille treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 3 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 17 keer wist de ploeg van Montpellier te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Montpellier. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 6
Winst Lille 17
Gelijkspel 6
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 12e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Montpellier - Lille Opstelling Montpellier Opstelling Lille Live Montpellier - Lille Live Montpellier - Lille kijken Montpellier - Lille kijken Live Montpellier - Lille stream Montpellier - Lille Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Lille Uitslag Montpellier - Lille Statistieken Montpellier - Lille Ligue 1 2023/2024 Montpellier - Lille wedden Montpellier - Lille gokken Montpellier - Lille Unibet