Nabeschouwing Olympique Lyon - Montpellier (1-4) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Ligue 1 2023/2024 neemt Olympique Lyon het zaterdag 19 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc Olympique Lyonnais in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Montpellier (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Mathieu Vernice geëindigd in een 1-4 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Montpellier
Goals
1
4
Balbezit
64%
36%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
7
14
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
121
54
Gevaarlijke aanvallen
62
19
Passes
532
299
Overtredingen
20
9
Buitenspel
2
4
Corners
6
2
Wissels
2
4
LIVE Olympique Lyon - Montpellier 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Montpellier
Opstellingen Olympique Lyon - Montpellier

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympique Lyon - Montpellier

Olympique Lyon en Montpellier treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mathieu Vernice en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 7 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 16
Winst Montpellier 7
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 16e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Olympique Lyon - Montpellier Opstelling Olympique Lyon Opstelling Montpellier Live Olympique Lyon - Montpellier Live Olympique Lyon - Montpellier kijken Olympique Lyon - Montpellier kijken Live Olympique Lyon - Montpellier stream Olympique Lyon - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Montpellier Uitslag Olympique Lyon - Montpellier Statistieken Olympique Lyon - Montpellier Ligue 1 2023/2024 Olympique Lyon - Montpellier wedden Olympique Lyon - Montpellier gokken Olympique Lyon - Montpellier Unibet