Nabeschouwing Reims - Nice (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Reims het zondag 7 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Nice (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Reims en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Reims en Nice gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Eric Wattellier niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Reims - Nice 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Reims Gele kaart voor Sergio Akieme Reims
39' Gele kaart Reims Gele kaart voor Joseph Okumu  Reims
50' Gele kaart Nice Gele kaart voor Hicham Boudaoui Nice
61' Wissel Nice Wissel Evann Guessand voor Mohamed-Ali Cho Nice
63' Wissel Reims Wissel Keito Nakamura voor Valentin Atangana Edoa Reims
64' Wissel Reims Wissel Thibault De Smet voor Sergio Akieme Reims
72' Wissel Reims Wissel Amadou Koné voor Amir Richardson Reims
78' Wissel Nice Wissel Alexis Claude-Maurice voor Hicham Boudaoui Nice
78' Wissel Nice Wissel Gaëtan Laborde voor Jérémie Boga Nice
83' Wissel Reims Wissel Thomas Foket voor Joseph Okumu  Reims
89' Wissel Nice Wissel Aliou Baldé voor Terem Moffi Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Nice
Opstellingen Reims - Nice
De opstellingen van Reims en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Reims - Nice

Reims en Nice treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Nice favoriet. 7 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Reims. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reims 3
Winst Nice 7
Gelijkspel 9
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 9e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 6e plaats.