Nabeschouwing Reims - Toulouse (2-3) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Reims het zondag 4 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Toulouse (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 2-3 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Christian Mawissa, waarmee Toulouse met 0-1 de leiding nam. Toulouse vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Shavy Babicka op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Aron Dønnum dacht na 46 minuten te scoren voor Toulouse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Na 95 minuten spelen wist Reims via Naatan Skyttä de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Pierre Gaillouste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pierre Gaillouste, waardoor Toulouse dankzij een 2-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reims - Toulouse 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Toulouse Doelpunt Christian Mawissa Toulouse 0-1
18' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Niklas Schmidt Toulouse
21' Gele kaart Reims Gele kaart voor Benjamin Stambouli Reims
24' Gele kaart Reims Gele kaart voor Thibault De Smet Reims
31' Doelpunt Toulouse Doelpunt Shavy Babicka Toulouse 0-2
47' Thijs Dallinga Toulouse 0-3
46' Penalty Toulouse Penalty Aron Dønnum Toulouse
46' Wissel Reims Wissel Sergio Akieme voor Thibault De Smet Reims
49' Doelpunt Reims Doelpunt Teddy Teuma met assist van Benjamin Stambouli Reims 1-3
55' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Rasmus Nicolaisen Toulouse
63' Wissel Toulouse Wissel Cristian Sleiker Cásseres Yepes voor Niklas Schmidt Toulouse
63' Wissel Reims Wissel Therence Koudou voor Amir Richardson Reims
73' Wissel Toulouse Wissel Warren Kamanzi voor Mikkel Desler Toulouse
74' Wissel Toulouse Wissel César Gelabert voor Yann Gboho Toulouse
74' Wissel Toulouse Wissel Frank Magri voor Shavy Babicka Toulouse
75' Wissel Reims Wissel Amadou Koné voor Benjamin Stambouli Reims
76' Wissel Reims Wissel Adama Bojang voor Marshall Munetsi Reims
82' Wissel Reims Wissel Yaya Fofana voor Yunis Abdelhamid Reims
87' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Gabriel Suazo Toulouse
95' Doelpunt Reims Doelpunt Naatan Skyttä met assist van Aron Dønnum Reims
91' Wissel Toulouse Wissel Sergio Akieme voor Reda Khadra Toulouse 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Toulouse
Opstellingen Reims - Toulouse
De opstellingen van Reims en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.