Nabeschouwing Toulouse - Nantes (1-2) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Toulouse het zondag 11 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse (Toulouse) in Toulouse.

Via de Toulouse - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Nantes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Gaël Angoula geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nantes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Mostafa Mohamed. Nantes vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tino Kadewere op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut wist Toulouse de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Thijs Dallinga. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Toulouse kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gaël Angoula, waardoor Nantes dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Toulouse - Nantes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Nantes Doelpunt Mostafa Mohamed Nantes 0-1
19' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Vincent Sierro Toulouse
41' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Yann Gboho Toulouse
46' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Moussa Sissoko Nantes
51' Doelpunt Nantes Doelpunt Tino Kadewere met assist van Mostafa Mohamed Nantes 0-2
60' Wissel Toulouse Wissel Logan Costa voor Christian Mawissa Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel Frank Magri voor Aron Dønnum Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel Stijn Spierings voor Vincent Sierro Toulouse
65' Wissel Nantes Wissel Stredair Appuah voor Bénie Traoré Nantes
71' Wissel Nantes Wissel Nicolas Cozza voor Marcus Coco Nantes
73' VAR: Afgekeurd doelpunt Frank Magri Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Frank Magri Toulouse
80' Wissel Toulouse Wissel Naatan Skyttä voor Niklas Schmidt Toulouse
80' Wissel Nantes Wissel Matthis Abline voor Mostafa Mohamed Nantes
80' Wissel Toulouse Wissel Ibrahim Cissoko voor Gabriel Suazo Toulouse
81' Wissel Nantes Wissel Hugo Boutsingkham voor Tino Kadewere Nantes
81' Wissel Nantes Wissel Enzo Mongo voor Jean-Kevin Duverne Nantes
96' Doelpunt Toulouse Doelpunt Thijs Dallinga met assist van Ibrahim Cissoko Toulouse 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Nantes
Opstellingen Toulouse - Nantes
De opstellingen van Toulouse en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Carles Martínez Novell
Coach Jocelyn Gourvennec
Voorbeschouwing Toulouse - Nantes

Toulouse en Nantes treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gaël Angoula en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 13 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Nantes favoriet. 7 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Toulouse. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Toulouse 6
Winst Nantes 7
Gelijkspel 10
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 12e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 14e plaats.