Nabeschouwing Monaco - Montpellier (2-1) || Ligue 1 2024/2025

Zaterdag 28 september 2024 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Monaco het zaterdag 28 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Montpellier (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Marc Bollengier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Rabby Nzingoula, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. Monaco kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Folarin Balogun, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut kreeg Tanguy Coulibaly van Montpellier voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Montpellier de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Lamine Camara namens Monaco in de 98e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Bollengier, waardoor Monaco dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Monaco - Montpellier 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Modibo Sagnan Montpellier
12' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Tanguy Coulibaly Montpellier
16' Doelpunt Montpellier Doelpunt Rabby Nzingoula met assist van Akor Adams Montpellier 0-1
32' Doelpunt Monaco Doelpunt Folarin Balogun met assist van Breel Embolo Monaco 1-1
46' Wissel Montpellier Wissel Enzo Tchato Mbiayi voor Falaye Sacko Montpellier
50' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Vanderson Monaco
50' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Denis Zakaria Monaco
67' Wissel Monaco Wissel Lamine Camara voor Eliesse Ben Seghir Monaco
67' Wissel Monaco Wissel George Ilenikhena voor Maghnes Akliouche Monaco
68' Wissel Montpellier Wissel Birama Touré voor Rabby Nzingoula Montpellier
74' Wissel Montpellier Wissel Wahbi Khazri voor Arnaud Nordin Montpellier
78' Wissel Monaco Wissel Kassoum Ouattara voor Caio Henrique Monaco
78' Wissel Monaco Wissel Jordan Teze voor Vanderson Monaco
82' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Mohammed Salisu Monaco
88' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Lamine Camara Monaco
90' Wissel Montpellier Wissel Issiaga Sylla voor Akor Adams Montpellier
92' Tweede gele kaart Montpellier Tweede gele kaart voor Tanguy Coulibaly Montpellier
98' Doelpunt Monaco Doelpunt Lamine Camara met assist van Breel Embolo Monaco 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Montpellier
Opstellingen Monaco - Montpellier
De opstellingen van Monaco en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.