Nabeschouwing Akhmat Grozny - Anzhi (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Akhmat Grozny het zondag 7 oktober 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Anzhi (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Anzhi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Akhmat Grozny dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Akhmat Grozny, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nikolay Voloshin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Akhmat Grozny - Anzhi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Novoseltsev Anzhi
21' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Gashchenkov Akhmat Grozny
46' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor G. Ondoua Anzhi
47' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor G. Ondoua Anzhi
54' Wissel Anzhi Wissel A. Akhjadov voor P. Dolgov Anzhi
55' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
56' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
58' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor M. Rabiu Anzhi
59' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor M. Rabiu Anzhi
64' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Mohammadi Akhmat Grozny
68' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor A. Ponce Anzhi
69' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor A. Ponce Anzhi
73' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Glebov Anzhi
76' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor Ravanelli Akhmat Grozny
80' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor D. Glebov Anzhi
84' Wissel Akhmat Grozny Wissel Z. Sadaev voor O. Ivanov Akhmat Grozny
85' Wissel Akhmat Grozny Wissel Z. Sadaev voor O. Ivanov Akhmat Grozny
86' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor D. Glebov Anzhi
89' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Mbengue voor B. Balaj Akhmat Grozny