Nabeschouwing Anzhi - Arsenal Tula (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 10 mei 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Anzhi het vrijdag 10 mei 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Arsenal Tula (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. Z. Bakaev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Arsenal Tula vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Arsenal Tula.

LIVE Anzhi - Arsenal Tula 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Arsenal Tula Wissel O. Ožegović voor L. Đorđević Arsenal Tula
34' Penalty Arsenal Tula Penalty Z. Bakaev Arsenal Tula 0-1
60' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor P. Kaloshin Anzhi
62' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Mirzov voor E. Kangwa Arsenal Tula
65' Wissel Anzhi Wissel I. Ivanchenko voor S. Gaydarov Anzhi
70' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
74' Wissel Anzhi Wissel G. Agalarov voor A. Ponce Anzhi
86' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor G. Ondoua Anzhi
89' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor O. Ožegović Arsenal Tula
90' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Ivanchenko Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Arsenal Tula
Opstellingen Anzhi - Arsenal Tula
De opstellingen van Anzhi en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Magomed Adiev
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Anzhi - Arsenal Tula

Anzhi en Arsenal Tula treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anzhi en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 9 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Arsenal Tula favoriet. 3 keer wist de ploeg van Anzhi te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Anzhi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Anzhi 2
Winst Arsenal Tula 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anzhi op een 15e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 6e plaats.