Nabeschouwing Anzhi - Krylya Sovetov (0-2) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 15 maart 2019 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Anzhi het vrijdag 15 maart 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Krylya Sovetov (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Kanunnikov, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 88e minuut voor dat Krylya Sovetov via R. Şeydayev op 0-2 kwam te staan. In de 93e minuut kreeg I. Ivanchenko van Anzhi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Anzhi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov.

LIVE Anzhi - Krylya Sovetov 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Kanunnikov met assist van A. Samedov Krylya Sovetov 0-1
33' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor K. Zakirov Anzhi
40' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor R. Shishkin Krylya Sovetov
43' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Poluyakhtov Krylya Sovetov
46' Wissel Anzhi Wissel I. Ivanchenko voor P. Dolgov Anzhi
55' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
63' Wissel Anzhi Wissel R. Şeydayev voor S. Kornilenko Anzhi
63' Wissel Krylya Sovetov Wissel I. Markelov voor A. Belov Krylya Sovetov
66' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor T. Burlak Krylya Sovetov
75' Wissel Anzhi Wissel J. Lescano voor A. Ponce Anzhi
76' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Samardžić Krylya Sovetov
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Rabiu voor R. Shishkin Krylya Sovetov
79' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Ivanchenko Anzhi
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Zinkovskiy voor A. Samedov Krylya Sovetov
85' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Rabiu Krylya Sovetov
87' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor E. Gapon Anzhi
88' Penalty Krylya Sovetov Penalty R. Şeydayev Krylya Sovetov 0-2
93' Tweede gele kaart Anzhi Tweede gele kaart voor I. Ivanchenko Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Krylya Sovetov
Opstellingen Anzhi - Krylya Sovetov
De opstellingen van Anzhi en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Magomed Adiev
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Anzhi - Krylya Sovetov

Anzhi en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anzhi en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 1 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Krylya Sovetov favoriet. 5 keer wist de ploeg van Anzhi te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Anzhi. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Anzhi 3
Winst Krylya Sovetov 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anzhi op een 14e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 13e plaats.