Nabeschouwing Anzhi - Lokomotiv Moskou (0-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Anzhi het zondag 10 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Lokomotiv Moskou (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Farfán, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Smolov op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou.

LIVE Anzhi - Lokomotiv Moskou 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Farfán met assist van F. Smolov Lokomotiv Moskva 0-1
27' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor E. Gapon Anzhi
29' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
69' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor K. Zakirov Anzhi
73' Wissel Anzhi Wissel I. Ivanchenko voor S. Gaydarov Anzhi
77' Wissel Anzhi Wissel P. Dolgov voor K. Zakirov Anzhi
80' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van J. Farfán Lokomotiv Moskva 0-2
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
83' Wissel Anzhi Wissel N. Andreev voor G. Ondoua Anzhi
85' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Kvaratskhelia voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
89' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Tugarev voor Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Anzhi - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Anzhi en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Anzhi - Lokomotiv Moskou

Anzhi en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anzhi en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 26 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 7 keer wist de ploeg van Anzhi te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Anzhi. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Anzhi 4
Winst Lokomotiv Moskou 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anzhi op een 14e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 5e plaats.