Nabeschouwing Arsenal Tula - Anzhi (2-0) || Russische Premier League

Vrijdag 9 november 2018 - 17:30 uur

In de Russische Premier League neemt Arsenal Tula het vrijdag 9 november 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Anzhi (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Vasiliy Kazartsev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door S. Tkachev, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Arsenal Tula vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Bakaev op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Anzhi
Goals
2
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
22
10
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
106
132
Gevaarlijke aanvallen
39
46
Passes
536
455
Overtredingen
13
18
Buitenspel
3
1
Corners
4
1
Wissels
3
3
LIVE Arsenal Tula - Anzhi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt S. Tkachev met assist van L. Đorđević Arsenal Tula 1-0
53' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor P. Dolgov Anzhi
63' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt Z. Bakaev met assist van L. Đorđević Arsenal Tula 2-0
66' Wissel Arsenal Tula Wissel I. Gorbatenko voor S. Tkachev Arsenal Tula
69' Wissel Anzhi Wissel D. Khamdamov voor I. Chaykovskiy Anzhi
74' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor Z. Bakaev Arsenal Tula
76' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor J. Chancellor Anzhi
78' Wissel Anzhi Wissel I. Markelov voor A. Ponce Anzhi
78' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Glebov Anzhi
87' Wissel Arsenal Tula Wissel G. Adzhoev voor L. Đorđević Arsenal Tula
88' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Khamdamov Anzhi
90' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor M. Levashov Arsenal Tula
Opstellingen Arsenal Tula - Anzhi
De opstellingen van Arsenal Tula en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Anzhi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Anzhi

Arsenal Tula en Anzhi treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasiliy Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en Anzhi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst Anzhi 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 12e positie staat, terwijl we Anzhi terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal Tula - Anzhi Opstelling Arsenal Tula Opstelling Anzhi Live Arsenal Tula - Anzhi Live Arsenal Tula - Anzhi kijken Arsenal Tula - Anzhi kijken Live Arsenal Tula - Anzhi stream Arsenal Tula - Anzhi Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Anzhi Uitslag Arsenal Tula - Anzhi Statistieken Arsenal Tula - Anzhi Russische Premier League 2018/2019 Arsenal Tula - Anzhi wedden Arsenal Tula - Anzhi gokken Arsenal Tula - Anzhi Unibet